Izvor:
05.09.2018 u 14:49
0

Stefanović u razgovoru s delegacijom Nacionale garde Ohaja ocenio da se saradnja s tom američkiom službom za reagovanje u vanrednim situacijama može dalje unaprediti!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović danas je u razgovoru s delegacijom Nacionale garde Ohaja ocenio da se saradnja s tom i sličnim američkim službama za reagovanje u vanrednim situacijama može dalje unaprediti većim brojem zajedničkih aktivnosti, te razmenom iskustava i znanja.

General Mark Bartman, koji je predvodio američku delegaciju uputio je poziv pripadnicima MUP-a da sledeće godine posete Nacionalnu gardu Ohaja i učestvuju u vežbama.

Sagovornici su se saglasili da postoji prostor za unapređenje saradnje u ovoj oblasti, a razgovarali su i o saradnji u oblasti prevencije potencijalnih hemijskih incidenata, koji mogu uticati na životnu sredinu.

Nacionalna garda Ohaja u mirnodopskim uslovima bavi se reagovanjem u vanrednim situacijama.

Izvor: Tanjug
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter