Izvor:
28.08.2016 u 21:25
0

NIJE SAM: Evo ko štiti MUŽA pokojne pevačice Jelene Marjanović!

Iako je prošlo skoro pet meseci od njene tragične pogibije, vest oko smrti pokojne pevačice Jelene Marjanović i dalje je glavna tema svih medija.

Pevačicinog supruga Zorana Marjanovića mnogi podržavaju u ovim teškim trenucima, a jedna od njih jeste i izvesna Zorica Zoka koja ja admin grupe za podršku Marjanoviću na Fejsbuku.

Ovo je za sve one koji su dosta puta pali i ustali, koji više daju nego što dobiju. Ono što nikada ne čine zlo, iako im je učinjeno. Oni koji su nasmejani i u bolu i teškoćama. Za sve one koji pružaju utehu, koji te razumeju, koji će te uvek saslušati, ohrabriti, beu obzira što nose težak krst svog života. Ovo je za sve vas kojima se divim i iskazujem veliko poštovanje. Neka vam je vaša vera i snaga data od Boga uvek u vama. Podrška Zoranu Marjanoviću – piše u postu koji je napisan sa puno razumevanja.

Pogledajte:

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Zorica Zoka/Link Management

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter