Izvor:
10.09.2018 u 09:24
0

IVICA DAČIĆ ČESTITAO JEVREJSKOJ ZAJEDNICI ROŠ AŠANU: Neka vam predstojeća godina donese zdravlja, radosti i sreće!

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić čestitao je danas svim pripadnicima Jevrejske zajednice u Srbiji, glavnom rabinu Jevrejske zajednice u Srbiji Isaku Asijelu i predsedniku Saveza jevrejskih opština u Srbiji Robertu Sabadošu praznik Roš-ašanu.

– Neka nas ovi dani sećanja podsete na neraskidive veze naša dva naroda potvrđene u najtežim trenucima istorije naših naroda. Želim da ne zaboravimo, da samo zajedno možemo i moramo naći snage i razumevanja u cilju jačanja naše zajednice i države – poručio je Dačić.

Dačić je istakao želju da predstojeća godina svima donese zdravlje, radost, porodičnu sreću, ali i mudrost da zajedno odgovorimo na izazove u vremenu pred nama.

– U ime Ministarstva spoljnih poslova i u svoje lično ime zadovoljstvo mi je da vam čestitam Roš-ašanu sa željom da predstojeće dane praznika provedete u miru, spokoju i radosti u krugu svojih voljenih – navodi se u čestitki ministra Dačića, saopštio je MSP.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter