Nezapamćena gužva na putu ka aerodromu: Kolona vozila duga sedam kilometara!

Na autoputu ka Aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu stvorila se kilometarska kolona vozila. Razlog ovog zastoja za sada nije poznat.

Na auto-putu ka aerodromu kolona vozila je od Zmajeve pume u dužini od šest do sedam kilometara. Jedan deo putnika, koji je krenuo na ka Beogradskom aerodromu, vadi kofere iz svojih automobila i pešice su se uputili ka "Tesli".

Neki od njih su se odlučili da pozovu taksi i krenu u suprotnom pravcu, ka gradu, pa pretrčavaju auto-put. Na teren su izašle patrole saobraćajne policije, a u jednom taksi udruženju rečeno da je jedini prohodan put ka Aerodromu preko naselja Ledine.

Saobraćaj za teretna vozila obustavljen je na deonici autoputa za Zagreb u smeru ka graničnom prelazu Batrovci, izmedju petlji Kuzmin i Adaševci, zbog toga što se preprečilo teretno vozilo na kolovozu, saopštili su "Putevi Srbije".

Putnički saobraćaj se odvija otežano zaustavnom trakom, dok se teretni preusmerava preko petlje Kuzmin i petlje Adaševci. Vozačima se savetuje da voze oprezno, poštuju propise i imaju strpljenja na deonicama na kojima se saobraćaj odvija otežano.

 

kurir.rs
Foto: Twitter/trajk0v

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost