Izvor:
13.09.2018 u 06:31
0

STANJE NA PUTEVIMA: Umeren intenzitet saobraćaja I dobri uslovi za vožnju!

Kraj turističke sezone donosi umeren intenzitet saobraćaja i dobru prohodnost, trenutno bez zastoja i uz dobre uslove za vožnju na državnim putevima I i II reda, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Ipak se vozači upozoravaju da budu oprezni zbog intenzivnih radova zbog kojih je na snazi veliki broj izmena u saobraćaju.

Od 17. do 19. septembra, u vremenskom periodu od 09.00 do 14.00, u Beogradu će se izvoditi radovi na redovnom održavanju na delu državnog puta I A reda broj 1, na deonici od Plavog mosta do petlje "Lasta", u smeru ka Nišu. Na tom delu puta za saobraćaj će biti zatvorena krajnja leva (preticajna) saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom (srednjom) i krajnjom desnom (zaustavnom) saobraćajnom trakom.

Nova petlja "Bujanovac 1"

Puštena je u saobraćaj novoizgradjena petlja "Bujanovac 1", na delu auto-puta E-75.

Pristup Bujanovcu ovim je omogućen preko petlje "Bujanovac 1" iz smera od Vranja ka Bujanovcu, kao i uključenje na auto-put E-75, iz pravca Bujanovca ka Vranju odnosno Preševu.

Danas će se u vremenskom periodu od 07.00 do 19.00 izvoditi radovi na montaži novih metalnih konstrukcija portala na delu državnog puta I A reda broj 1, ispred saobraćajne trake za isključenje saobraćaja na petljama "Požarevac", "Smederevo" i "Kolari", pravac Niš – Beograd.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter