Izvor:
17.09.2018 u 11:41
0

PREMIJERKA BRNABIĆ O BUDUĆNOSTI FIJATA U SRBIJI: Nema razloga da ne ostanu, za Kragujevac nema zime!

U ovom trenutku nemamo nijedan razlog da sumnjamo da kompanija "Fijat" neće ostati u Srbiji, izjavila je danas predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić.

Ona je istakla da džava radi na tome i da će tokom nedelje imati sastanak sa menadžmentom "Fijata".

"Mi smo u stalnoj komunikaciji, zamolila sam da se uskoro održi sednica Nadzornog odbora te kompanije da vidimo kakvi su planovi na tom nivou", odgovorila je Brnabić na pitanje novinara da li je na vidiku novi ugovor sa kragujevačkim "Fijatom".

Istakla je da očekuje da će budućnost "Fijata" biti osigurana u Srbiji, a da za Kragujevac "nema zime", jer je taj grad zbog novih ulaganja u daleko boljoj situaciji nego što je bio do pre samo godinu dana.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter