Izvor:
18.09.2018 u 06:48
0

DOBRI USLOVI ZA VOŽNJU, OPREZNO ZBOG MAGLE: Saobraćaj širom Srbije umeren, kamioni zakucani na granicama!

Saobraćaj u Srbiji umerenog je intenziteta i odvija se uz dobre vremenske uslove za vožnju, izuzev slabe magle i sumaglice pred reka, po kotlinama i planinskim prevojima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na putničkim prelazima nema dužih zadržavanja, dok su na teretnim sa Hrvatskom na Batrovcima, zadržavanja višesatna, a na Šidu su oko sat vremena. Na Horgošu i Kelebiji se zadržavanja kreću od dva do tri sata za ovu kategoriju vozila. Na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Radovi su u toku na više deonica na putevima u Srbiji i tu je potreban dodatni oprez i poštovanje saobraćajne signalizacije, naveo je AMSS.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Twitter/trajk0v

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter