Izvor:
18.09.2018 u 08:20
0

VESIĆ: U Kini će biti potpisana dva važna ugovora za Beograd!

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je da su od 11 ugovora koji će biti potpisani u Kini, dva veoma važna za Beograd, a to je finansiranje Obilaznice oko Beograda, od Ostružnice do Bubanj potoka, i investicija u "Ikarbus".

Ta obilaznica je veoma važna za Beograd. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je juče najavio da su počeli razgovori o sektoru C na obilaznici, a to je čuveni most preko Dunava koji ide od Vinče prema Pančevu. Onda ćemo imati potpunu obilaznicu – naglasio je Vesić.

Potpisivanje ugovora za "Ikarbus" u Kini znači novi život za fabriku autobusa, a Vesić naglašava da će grad do kraja godine kupiti 80 novih električnih autobusa.

Oni jesu skuplji, ali se isplate za četiri godine. "Ikarbus" je bila dobra fabrika, ali je preživljavala na osnovu toga što je Beograd kupovao autobuse. Ona će sada biti fabrika koja će izvoziti autobuse – pojasnio je Vesić

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter