Izvor:
18.09.2018 u 16:05
0

Dačić sa ministarkom komunikacija Gane!

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastao se danas s ministarskom komunikacija Republike Gane Ursulom Ovusu-Ekuful.

Dačić ukazao je da razmene poseta između Srbije i Gane i intenziviranje saradnje dveju država pokazuju da prijateljstvo Srbije i Gane ne pripada samo prošlosti i da je u interesu obe zemlje da odnose razviju i u sadašnjosti i budućnosti, saopštilo je resorno ministarstvo.

Ministarka Ovusu-Ekuful rekla je da su Srbija i Gana veoma bliske zemlje i da postoje svi uslovi da se realizuju posete i na najvišem nivou, kao i da se uspešno sarađuje u ekonomiji, IT, kulturi, obrazovanju i drugim oblastima.

Sagovornici su se saglasili da su tradicionalno prijateljski odnosi dveju zemalja, koji imaju dugu i bogatu istoriju i koji datiraju iz vremena sticanja nezavisnosti Gane, odličan osnov za unapređenje saradnje u svim oblastima.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Radio Romania International‏

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter