Izvor:
20.09.2018 u 19:00
0

ISELJAVAJU SE VOJNA LICA IZ HOTELA BRISTOL: Stanari neće ostati na ulici, predloženo nekoliko opcija!

Ministarstvo odbrane saopštilo je danas da hotel "Bristol" u Beogradu više nije na listi objekata određenih za privremeni, odnosno samački smeštaj profesionalnih pripadnika Vojske Srbije (VS) i zaposlenih u Ministarstvu odbrane.

Ministarstvo je u saopštenju navelo da će svi stanari hotela, koji u skladu sa propisima o stambenom zbrinjavanju, imaju pravo na rešavanje stambenog pitanja u Ministarstvu odbrane i VS, biti adekvatno zbrinuti čime će se baviti Radna grupa tog resora u saradnji sa Vladom Srbije i Gradom Beogradom.

– Predloženo je više varijanti njihovog smeštaja i u toku su razgovori u vezi sa lokacijama za preseljenje. Deo stanara hotela biće smešten u druge samačke hotele ili vojne objekte u Beogradu, dok će delu stanara biti dodeljeni stanovi za privremeni smeštaj, koji su zaključkom Vlade Srbije preneti na korišćenje Ministarstvu odbrane – stoji u saopštenju.

Odluka je doneta na osnovu zaključka Vlade Srbije o prestanku prava Ministarstva odbrane za korišćenje zgrade hotela "Bristol" i Odluke ministra odbrane o korišćenju, upravljanju, održavanju i evidenciji objekata za privremeni samački smeštaj profesionalnih pripadnika VS i zaposlenih u Ministarstvu odbrane.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Instagram/helen_of_sparta

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter