Izvor:
31.08.2016 u 19:21
0

ON JE LAŽNI SERGEJ TRIFUNOVIĆ: Pod imenom slavnog glumca varao ljude

Šapčanin F.J. (23) uhapšen je zbog sumnje da se od februara ove godine lažno predstavljao kao glumac Sergej Trifunović koristeći više lažnih profila na Fejsbuku i tako građane dovodio u zabludu da uplaćuju novac za Trifunovićevu humanitarnu orgabnizaciju, saopštio je danas MUP.

Umesto Trifunovićeve fonadacije, zapravo se radilo o računima koje je osumnjičeni otvorio kako bi preuzimao protivpravno stečeni novac, navodi policja.

Do sada je identifikovana jedna oštećena osoba koja je uplatila ukupno 345.000 dinara, a u toku su provere u vezi drugih potencijalno oštećenih osoba koje su novac uplatile F.J.

On se sumnjiči za krivično delo prevare i uz krivičnu prijavu će biti priveden Posebnom tužilaštvu za borbu protiv visokotehnološkog kriminala.

Tanjug
Foto: Instagram/ Sergej Trifunovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter