Izvor:
01.09.2016 u 13:10
0

DANAS SUNČANO: Evo kada nas očekuje TOTALNA PROMENA VREMENA! (VIDEO)

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo vreme, posle podne je ponegde moguć kratkotrajni pljusak sa grmljavinom, uglavnom u južnim krajevima, vetar će biti slab, severoistočni.

Najniža temperatura biće od 12 do 18 stepeni, a najviša od 28 do 31 stepen Celzijusa, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

I u Beogradi će danas biti pretežno sunčano i toplo, vetar slab, severoistočni, najniža temperatura 18, a najviša 29 stepeni.

Kada je reč o izgledima vremena za Srbiju do 8. septembra, do ponedeljka biće pretežno sunčano i toplo, a od utorka promenljivo i svežije sa pljuskovima i grmljavinom.

Izvor:Tanjug
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter