Izvor:
02.09.2016 u 23:10
0

STUDENTSKI SEKS SKANDAL POTRESA SRBIJU: Volim sve poze, maštovita sam i MNOGO VOLIM DA GUTAM! (FOTO)

Poziv na seks bludne Doktorke, koji je osvanuo na zvaničnoj grupi, izazvao haos i lavinu komentara

Mnogo volim seks, prosto sam neumorna. Potreban mi je izdržljiv muškarac, zdravog srca, ne bih volela da dobije infarkt na meni…

Ovakav neobičan oglas juče je osvanuo na zvaničnoj Fejsbuk stranici Studenti Beogradskog univerziteta, sa sve lascivnom i provokativnom slikom devojke koja se potpisuje kao Doktorka.

Devojka iz Niša

Nepristojnu ponudu objavio je izvesni Goran Vidić, a kako smo uspeli da saznamo, ovo nije prvi put da postavlja slične objave kako na svom profilu tako i po drugim grupama.
Klikni na link i upoznaj Doktorku: mnogo volim seks, prosto sam neumorna. Potreban mi je izdržljiv muškarac, zdravog srca, ne bih volela da dobije infarkt na meni. Volim sve poze, maštovita sam i mnoooogooo volim da gutam… Probaj… – ovako je glasila Doktorkina ponuda koju je pomenuti Vidić preneo studentima.

U opisu oglasa takođe stoji da je devojka sa slike iz Niša, kao i da ima 34 godine. Virtuelni makro nije želeo da bilo šta kaže za novine.

Nažalost, dešava se…

S druge strane, glavni administrator ove studentske grupe Dušan Gajić objašnjava za Kurir da svakako nije primereno da se takve objave nalaze u njihovoj grupi.
Ubrzo nakon što je postavljena, sporna objava je uklonjena, a profil Gorana Vidića smo blokirali, te sada više neće moći da objavljuje takve gluposti na našoj stranici – kaže Gajić i dodaje:
Grupa je veoma velika i, nažalost, dešava se da neke neprimerene objave ne stignemo blagovremeno da obrišemo. U svakom slučaju, trudimo se da sankcionišemo ovakvo ponašanje u grupi.

U ovoj Fejsbuk grupi studenti uglavnom razmenjuju mišljenja o predmetima na fakultetima, knjigama, smeštaju u studentskim domovima i raznoraznim mladalačkim savetima, pa je ova objava šokirala mnoge od njih.

Pogledajte:

post

Izvor:Kurir
Foto:Facebook/studentibeogradskoguniverziteta

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter