Izvor:
04.09.2016 u 13:15
0

DANAS SUNČANO I TOPLO: Evo kada nas očekuje potpuna PROMENA VREMENA!(VIDEO)

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, najviša dnevna temperatura do 31. stepen, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar uglavnom slab, južni i jugoistocni. Jutarnja temperatura od 12 do 18, najviša dnevna od 28 do 31 stepen. U Beogradu će danas biti pretežno sunčano i toplo. Vetar uglavnom slab, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 18, najviša dnevna oko 31 stepen.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 11. septembra, u ponedeljak ujutro i pre podne na zapadu i severu postepeno naoblačenje sa kišom, lokalnim pljuskovima, grmljavinom, jakim severozapadnim vetrom i padom temperature do kraja dana proširiće se na celu zemlju.

U utorak pretežno oblačno, hladnije, mestimično sa kišom, na jugu i jugoistoku i sa pljuskovima i grmljavinom. Od srede promenljivo oblačno, mestimično sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom, uglavnom u centralnim i južnim krajevima. Temperatura u manjem porastu.

Pogledajte detaljniju vremensku prognozu:

Izvor: Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter