Izvor:
16.10.2018 u 08:44
0

MIHAJLOVIĆ: Sa partnerima iz Kine o postojećim projektima, ali i novim projektima kao što je ulaganje u Luku Beograd!

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović kaže da će na današnjem Samitu sa partnerima iz Kine razgovarati o postojećim projektima, ali i novim projektima kao što je ulaganje u Luku Beograd.

Ona je navela da će se, na današnjem Samitu ministara transporta Kine i 16 zemalja centralne i istocne Evrope i Trećem forumu gradonacelnika glavnih gradova zemalja učesnica u mehanizmu saradnje Kina plus 16 u Beogradu, razgovarati dokle se stiglo sa realizacijom projekata vrednih 16 milijardi dolara.

"Danas ćemo pričati dokle se stiglo sa tim projektima, a posebno ćemo se baviti kako da ubrzamo protok robe i putnika preko granice. Srbija kao i druge zemlje u regionu ima dosta problema sa tim da budemo mnogo efikasniji na granicama", rekla je Mihajlović.

Ona je navela da će se na skupu pričatio i o potencijalno novim projektima, kao šwto je LUka Beograd, ali i eventualno o nekim novim putnim projerktima.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter