Izvor:
18.10.2018 u 15:55
0

STEFANOVIĆ: Policija će što pre pronaći osobu koja je odgovorna za paljenje niskog rastinja pored auto-puta!

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je, povodom saobraćajne nezgode na auto-putu kod Batočine, da očekuje od pripadnika policije da što pre pronađu osobu koja je odgovorna za paljenje niskog rastinja pored auto-puta, što je najverovatnije uzrok teškog lančanog sudara u kome je, nažalost, jedna osoba izgubila život.

"O svemu je obavešteno nadležnom tužilaštvo, po čijem nalogu policija već postupa", izjavio je ministar Stefanović.

On je podsetio da je Sektor za vanredne situacije u više navrata prethodnih dana apelovao na građane da ne spaljuju nisko rastinje.

"Međutim, i dalje imamo ljude koji se veoma neodgovorno ponašaju, a nažalost danas imamo i tešku saobraćajnu nezgodu koju je verovatno izazvao dim na auto-putu", rekao je ministar.

"Ovakve stvari se ne mogu tolerisati i nadam se da će nadležni organi pronaći osumnjičenog i da će on biti adekvatno kažnjen“, zaključio je Nebojša Stefanović.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/ANADOLU AGENCY

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter