Izvor:
19.10.2018 u 20:14
0

AMSS: Usporen saobraća na putevima u Srbijij, kamioni čekaju i do četiri na granici

Na putevima u Srbiji saobraćaj je usporen, što je i očekivano na kraju radne nedelje, a na nekim deonicama stvorene su kolone, najviše u zonama gde se izvode radovi.

Kako je saopštio Auto-moto savez Srbije, vozačima će biti potrebno više vremena za prolazak većeg dela Ibarske magistrale, kod petlje Petlovo brdo, kod Ljiga, kao i kod Preljine, ali i dalje u nastavku puta ka Požegi i Užicu.

Pojačan saobraćaj se očekuje i na Obilaznici oko Beograda, na autoputu kroz Beograd, kao i u zoni radova u visini Batočine i Paraćina.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema dužih zadržavanja.

Na teretnim terminalima na izlazu iz Srbije, na graničnom prelazu Horgoš čeka se četiri sata, a na Kelebiji tri sata.

izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter