Izvor:
27.10.2018 u 06:51
0

STANJE NA PUTEVIMA: Lepo vreme, dobra prohodnost puteva!

Poslednji dani u oktobru donose lepo, sunčano i toplo vreme za ovo doba godine to vozačima olakava vožnju, jer su uslovi i prohodnost puteva dobri, saoptio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

AMSS ipak upozorava da se u danima velikih srpskih slava, kakva je danas Sveta Petka, u gradovima, ali i van naseljenih mesta i na putevima, očekuje veći broj vozila i pojačan saobraćaj, zbog čega su na deonicama gde ima radova moguća povremena usporenja s potrebnim duim vremenom prolaska.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na putničkim terminalima graničnih prelaza trenutno nema duih zadravanja.

Na teretnim terminalima, na izlazu iz Srbije na Horgou, prema Madjarskoj, čeka se 60 minuta, a na Batrovcima, prema hrvatskoj, 180 minuta.

AMSS podseća da često dolazi do formiranja dugih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske i tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadžravanje koje vozače očekuje na graničnim prelazima u Srbiji. Podseća se takođe da je vreme zadravanja na graničnim prelazima relativno i često promeljivo.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter