Izvor:
28.10.2018 u 14:56
0

PAPRENO: Uskoro nova pravila za polaganje vozačkog, ali i veće cene!

Na snagu stupa novi pravilnik za obuku vozača, a ključne izmene u novom pravilniku se odnose na izgled poligona za polaganje praktičnog dela vozačkog ispita.

Kako za RTV kažu iz pojedinih auto škola, to je iziskivalo veće troškove, te će i obuka biti skuplja.

Novosadske auto škole preduzele su sve potrebne mere da bi se pripremile za nastavak rada i, kako navode, sve je spremno za nastavak osposobljavanja kandidata, te svi, koji su u procesu polaganja, takođe i svi koji se žele upisati mogu biti bez straha da će biti nekog zastoja u radu.

Ključne izmene, kako ističu u auto školama, su u izgledu poligona gde se uvode neke dopunske radnje, najveći zahtevi su za više kategorije sa kamionom i sa kamionom sa prikolicom jer će morati da se vozi sa opterećenjem, te će morati da se nekoliko puta istovara i utovara kamion, prenosi Dnevnik.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter