Izvor:
03.11.2018 u 08:32
0

STEFANOVIĆ I PO O SARADNJI POLICIJE SRBIJE I SAD: Zajednička borba protiv terorizma od obostranog interesa!

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ocenio je, u razgovoru u petak s kopredsedavajućim Srpskog kokusa u Kongresu SAD Tedom Poom, da je saradnja srpske policije sa američkim agencijama za sprovođenje zakona na izuzetnom nivou, ali da postoji prostor za njeno unapređenje, pre svega u borbi protiv trgovine narkoticima i ljudima i terorizma.

Kako se navodi u saopštenju MUP-a Srbije, Stefanović je upoznao američkog kongresmena i s konkretnim koracima i napretkom koji je Srbija ostvarila u borbi protiv pranja novca i finansiranja terorizma. Stefanović i Po su razgovarali i o mogućnostima unapređenja saradnje dveju zemalja u borbi protiv visokotehnološkog kriminala.

Kongresmen Po, koji je ujedno i predsedavajući Komiteta za terorizam i trgovinu u Kongresu SAD, istakao je da je zajednička borba protiv terorizma od obostranog interesa, navodi se u saopštenju.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter