Izvor:
08.09.2016 u 17:40
0

DEFINITIVAN KRAJ ŠVERCOVANJA U AUTOBUSIMA: Uvodi se novo GSP pravilo!

Izmenom Odluke o javnom linijskom prevozu putnika koji će se danas naći na dnevnom redu Skupštine grada, predviđeno je da kontrolori Busplusa bez prisustva komunalnih policajaca štampaju prekršajne naloge na licu mesta.

Kontrolori će imati aparate koji će odmah štampati prekršajne naloge, umesto što su do sada putnicima bez karte prodavali takozvanu posebnu kartu po ceni od 2.000 dinara ili uzimali podatke o putniku i prosleđivali ih Komunalnoj policiji, piše “Alo”.

Sistem je osmišljen tako da kontrolori budu samo posrednici tog procesa, odnosno kuriri koji ekspresno komunalnom policajcu šalju vaše podatke putem aparata, a onda komunalci iz fotelje u svojim kancelarijama pišu kaznu, koja se vraća kontroloru i štampa na licu mesta. Ovakva odluka treba da smanji i troškove davanja prekršajnih naloga, kojih je na mesečnom nivou između 12 i 15 hiljada.

Od ovakvog uručenja se očekuje uvećanje prihoda Grada Beograda pošto će svakom putniku koji je u vozilu zatečen bez karte biti uručen prekršajni nalog“, dodaje se u obrazloženju.

Izvor:Alo
Foto:Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter