Izvor:
07.11.2018 u 15:49
0

VUČIĆ ČESTITAO ZVEZDI: Zadovoljan sam zbog uspeha srpskog fudbala i očekujem još veće uspehe od reprezentacije!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas igračima, rukovodstvu i treneru Crvene Zvezde pobedu nad Liverpulom, ali i upitao zašto nekim ljudima smeta izgradnja novih stadiona u Srbiji.

Vučić je odgovarajući na pitanja novinara u Helsinkiju čestitao i rukovodstvima košarkaških klubova Partizan i Zvezda, ističući da je srećan zbog uspeha svih srpskih sportista.

Predsednik je rekao da su ga mnogi opozicioni političari kritikovali za neuspehe i govorili da je loše stanje u Crvenoj Zvezdi njegova direktna krivica, a da nijedan nije sinoć rekao da je to bila njegova krivica ili zasluga.

– Kao što nije bila krivica nije ni zasluga. Onoliko koliko je država imala obavezu da pomogne, toliko smo pomogli – i Zvezdi i Partizanu – rekao je Vučić.

On je rekao da je zadovoljan zbog uspeha srpskog fudbala i da očekuje još veće uspehe od reprezentacije.

Kaže i da je video komentare na vest o izgradnji stadiona i o prijavi za Svetsko prvenstvo u fudbalu i da mu nije jasno zašto to pojedinim ljudima smeta.

– Verovatno nećemo dobiti svetsko prvenstvo, ali ćemo bar izgraditi stadione. Zašto vam to smeta? I to ćemo uraditi smanjujući javni dug – rekao je Vučić.

– Kad mi govore da su se smejali kako Vučić priča o tome, a nemamo stadione… Verovatno zato što je Vučić porušio sve velelepne stadione koje su nam ostavili Ðilas i Jeremić. Nijedan nisu sagradili, ali mi ćemo podići, sve što oni nisu uradiće neko drugi koji je obezbedio finansijsku stabilnost – rekao je Vučić.

On je rekao i da je naučio da je za sve neuspehe kriv.

– Ja sam naučio da kad se uspesi dele tu mene nema, kad su neuspesi, samo je jedan krivac, i za kišu, za sunce, zastavu u Notr Damu, albanski dron, za sve je kriv jedan čovek.. Naučio sam da prihvatim tu ulogu. Oni koji me ne mrze rekli bi gromobrana, oni koji me ne vole dežurnog krivca… Neko to mora da bude – rekao je Vučić.

Vučić je rekao i da se u politici čuda ne dešavaju, da se dese jednom u pet, deset ili dvadeset godina, kao kad Zvezda pobedi Liverpul.

Izvor:Tanjug
Foto: Twitter/The Peninsula

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter