Izvor:
10.11.2018 u 13:13
0

PREDSEDNIK VUČIĆ SE ZAHVALIO SVIMA PO ZAVRŠETKU VOJNE VEŽBE „VEK POBEDNIKA“: Ovo radimo da bi mogli da sačuvamo slobodu i mir zemlje! Hvala svima!

Preedsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, po završetku Združene vojne vežbe "Vek pobednika", da Vojska Srbije ni izbliza nije ona vojska od pre pet godina, ali da je to zasigurno vojska za očuvanje mira i slobode Srbije.

– Ovo radimo da bi mogli da sačuvamo slobodu i mir zemlje – rekao je Vučić na Pešteru, čestitajući svim prpadnicima Vojske Srbije koji su izveli vežbu na 10 lokacija u zemlji.

Kako kaže, vežba je bila veoma teška i zahtevna.

– Nismo imali nikakvih nesreća, momci su obavili posao na izvanredan način. Hvala svima – rekao je Vučić.

On je ponovio opredeljenost za dalja ulaganja u opremu i naoružanje, ali je istakao da Vojska Srbije nikom nije pretnja.

– Srbija pokazuje da može da čuva sebe – rekao je, svoj mir i slobodu.

Izvor: Tanjug
Foto: twitter/predsednikrs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter