Izvor:
16.11.2018 u 08:42
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 16. NOVEMBAR: U Srbiji danas pretežno oblačno i hladno, ponegde sa slabom kišom, na planinama moguće provejavanje snega!

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i hladno, ponegde sa slabom kišom, na planinama moguće provejavanje snega, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS). Jutaranja temperatura od minus 1 do pet stepeni, najviša dnevna od sedam do 12. U Beogradu takođe pretežno oblačno i hladno, uz mogucnost slabe kise. Jutarnja temeratura oko pet, najviša dnevna oko 10 stepeni. Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će do kraja nedelje i u ponedeljak biti umereno do potpuno oblačno i hladno. U subotu i u nedelju veći deo dana suvo. U nedelju krajem dana i uveče doći će do jačeg naoblačenja s kišom i snegom. Tokom noći na ponedeljak i u ponedeljak susnežica i kratkotrajan sneg mogući su i u nižim predelima. Od utorka postepeno toplije, mestimično s kišom, koja ce padati i u višim predelima.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter