Izvor:
07.12.2018 u 07:17
0

PREDSEDNIK SRBIJE U KRAGUJEVCU: Svečano otvaranje prve fabrike u industrijskom kompleksu MIND Park!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas svečanom otvaranju prve fabrike u industrijskom kompleksu MIND Park u Kragujevcu. Industrijski kompleks MIND Park, čija izgradnja je počela u aprilu u Lužnicama kod Kragujevca u prisustvu Vučića, osmišljen je kao grad u malom sa svim sadržajima koji su neophodni za svakodnevan život.

Pored toga što će MIND Park biti industrijski kompleks, on će se utopiti u prirodni ambijent, a posebna pažnja je posvećena zaštiti životne sredine. Izvođač radova je Tehnogradnja iz Kruševca. Na površini od 10 hektara nalaziće se upravna zgrada, dečije obdanište i polikliničko – dijagnostički centar sa najsavremenijom opremom.

U zgradi inženjeringa radiće veliki broj inženjera iz različitih oblast, a ne samo za potrebe industrije šinskih vozila. U okviru kompleksa nalaziće se i sportski tereni i multifunkcionalna hala, kao i aerodromska pista. Investitor za projekat MIND Park je kompanija "Mind Real Estate" koja je deo Milanović Indrustries Gruop – Mind Group, koja je u vlasništvu Bratislava Milanovića.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/predsednikrs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter