PREDSEDNIK SRBIJE U KRAGUJEVCU: Svečano otvaranje prve fabrike u industrijskom kompleksu MIND Park!

 

 

 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas svečanom otvaranju prve fabrike u industrijskom kompleksu MIND Park u Kragujevcu. Industrijski kompleks MIND Park, čija izgradnja je počela u aprilu u Lužnicama kod Kragujevca u prisustvu Vučića, osmišljen je kao grad u malom sa svim sadržajima koji su neophodni za svakodnevan život.

 Pored toga što će MIND Park biti industrijski kompleks, on će se utopiti u prirodni ambijent, a posebna pažnja je posvećena zaštiti životne sredine. Izvođač radova je Tehnogradnja iz Kruševca. Na površini od 10 hektara nalaziće se upravna zgrada, dečije obdanište i polikliničko - dijagnostički centar sa najsavremenijom opremom.

 U zgradi inženjeringa radiće veliki broj inženjera iz različitih oblast, a ne samo za potrebe industrije šinskih vozila. U okviru kompleksa nalaziće se i sportski tereni i multifunkcionalna hala, kao i aerodromska pista. Investitor za projekat MIND Park je kompanija "Mind Real Estate" koja je deo Milanović Indrustries Gruop - Mind Group, koja je u vlasništvu Bratislava Milanovića.

 

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/predsednikrs

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV