ZDOG RADOVA NA MREŽI MOGUĆA NESTAŠICA VODE: NovI Beograd, Zemunu i Surčin suočiće se sa padom pritiska u česmama od subote u podne do nedelje!

 

 

Potrošači na višim spratovima u Novom Beogradu, Zemunu i Surčinu suočiće se sa padom pritiska u česmama od subote u podne do nedelje u 18 sati zbog radova na mreži, najavljeno je iz "Beogradskog vodovoda".

Zbog radova će sutra od osam do 20 sati ostati suve česme i u delovima Savskog venca.

 Neodložni radovi predviđeni su u Novom Beogradu, zbog čega je od sutra u podne do nedelje u 18 sati moguć pad pritiska na višim spratovima na opštinama Novi Beograd, Zemun i Surčin, saopšteno je iz "Vodovoda".

 Na Savskom vencu bez vode će sutra preko dana ostati potrošači u ulicama Andre Nikolića (između Vase Pelagića i Sanje Živanovića), Sanje Živanovića (između Brzakove i Banjičkih žrtava), Vase Pelagića (između Andre Nikolića i Puškinove), Puškinovoj, Istarskoj, Temišvarskoj, Banjičkih žrtava, Rožajskoj, Stolačkoj i Mila Milunovića.

 Za najnužnije potrebe obezbeđene su cisterne s vodom, navode u "Beogradskom vodovodu", ali apeluju potrošači da pripreme neophodne zalihe. Sve dodatne informacije mogu se dobiti u kontakt centru "Vodovoda" telefonom na broj 3606-606, kao i na sajtu preduzeća.

 

Izvor: Kurir
Foto: Pixabay

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost