NIJE SVE TAKO SIVO: Popularni bend "Hladno pivo" objavio je dvostruki DVD izadnje "30 godina - Greatest Hits-Live"! (FOTO)

 

Jedan od najpopularnijih bendova u regionu "Hladno pivo" objavio je danas bogato opremljeno dvostruko DVD i Blu-ray izdanje "30 godina-Greatest Hits-Live", na kome se nalazi snimak njihovog velikog koncerta održanog ove godine u zagrebačkom Domu sportova.

Najnoviji video za pesmu "Jednim osmijehom", sa kultnog albuma "Šamar", odabran je kao savršena najava ovog izdanja na kome se nalaze 32 hita kao što su "Samo za taj osjećaj", "Nije sve tako sivo", "Ezoterija", "Pitala si me", "Zimmer Frei" i "Politika".

"Ovaj snimak je audio-vizualna pripovetka o grupici ljudi i njihovim poklonicima, pripovetka stisnuta u dva i kusur sata energije, emocija, zajebancije i guštanja. Nemoguće je preneti celu atmosferu s koncerta na ekran i zvučnike, no mi mislimo da nam je to delom uspelo", napisao je Zoki Subošić u predgovoru za knjižicu izdanja.

Bend ne želi ovde da se zaustavi, već nastavljaju da vredno rade na novim pesmama, ali i brojnim nastupima koje za narednu godinu planiraju u Srbiji i regionu.

Izdanje "30 godina - Greatest Hits - Live" može da se kupi u prodavnicama "Croatia Records"-a, a dostupno je i na Deezeru, kao i na ostalim digitalnim platformama.

 

Izvor: Tanjug
Foto: Instagram/hladno_pivo1987

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost