ALEKSANDAR VUČIĆ: Najoštriju kritikuje napad na novinara Jovanovića!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najoštrije je danas osudio napad na Milana Jovanovića i njegovu imovinu u Vrčinu i očekuje od tužilaštva i policije da u nakraćem roku pronađu počinioce tog krivičnog dela. 

- Srbija ima snage i obračunaće se sa nasilnicima, bez obzira ko su, ili na kojoj strani političkog spektra se nalaze - napisao je Vučić na Tviteru.

Најоштрије осуђујем напад на Милана Јовановића и његову имовину и очекујем од тужилаштва и полиције да у најкраћем року пронађу починиоце извршеног кривичног дела. Србија има снаге и обрачунаће се са насилницима, без обзира ко су, или на којој страни политичког спектра се налазе.

— Александар Вучић (@avucic) December 13, 2018


Jovanović inače piše za lokalni portal "Žig info", a bivši je pripadnik MUP.

Zamenik načelnika Policijske stanice Grocka Radosav Šćekić izjavio je da policijski službenici te stanice intenzivno rade na rasvetljavanju svih okolnosti koje su dovele do požara u Vrčinu, u garaži M. J. (1950), bivšeg pripadnika MUP-a, a koji je izjavio da sada piše tekstove za jedan lokalni portal.

Iz za sada nepoznatih razloga, došlo do požara u garaži kuće koja je vlasništvo M. J. koji se nakon toga proširio i na prizemlje kuće. 

 

 

Izvor: Tanjug
Foto: 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost