Izvor:
14.09.2016 u 13:24
0

ČEKA SE PROCENA BEZBEDNOSTI: Ovogodišnja PARADA PONOSA i dalje je NEIZVESNA!

U toku je Nedelja ponosa 2016 koja se odvija pod sloganom "Ljubav menja svet". Organizatori odbora Parade ponosa rekli su da će događanja biti podeljena u tri celine – debatni, filmski i kulturni, kao i da će Prajd šetnja biti organizovana u nedelju, 18. septembra, od Slavije do Trga Republike.

Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović sastala se juče sa predstavnicima Sekretarijata Parade ponosa, tokom razgovora je konstatovano da je u protekle dve godine ostvaren pomak u obezbeđivanju ljudskih prava pripadnika LGBTI zajednice. Konstatovano je takođe da je učinjen napredak u uspostavljanju tolerantnijeg društva, ali i da ima prostora da se njihov položaj unapredi.

Policija će danas imati konačnu bezbednosnu procenu predstojeće "Parade ponosa" izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Stefanović je juče rekao da još nisu stigli svi podaci bezbednosnih službi policije, niti da želi da poredi sa prošlogodišnjom situacijom.

Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter