Izvor:
16.12.2018 u 09:26
0

VREMENSKI USLOVI NISU PROBLEM: Uprkos snegu, nastavljeni radovi na Koridoru 11!

Uprkos snežnim padavinama u celoj Srbiji, nastavljeni su radovi i na izgradnji Koridora 11, saopšteno je iz ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Kako se navodi, u završnoj su fazi radovi na izgradnji tunela Brančić, dugog 942 metara, na deonici auto-puta E-763 od Lajkovca do Ljiga.

U subotu su izvođeni radovi na izradi prvog sloja asfalta u levoj tunelskoj cevi, po čijem završetku će uslediti i ugradnja ivičnjaka, dok je u desnoj tunelskoj cevi u toku nasipanje tucanika i obrada šahtova i niša.

Deonica Koridora 11 od Lajkovca do Ljiga duga je 24,6 km, a radove izvodi kineska kompanija "Šandong", dodaje se u saopštenju.

Ranije je saopšteno da su nastavljeni i radovi kroz Grdeličku klisuru, koji su takođe pri kraju.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter