Izvor:
08.01.2019 u 18:34
0

AMSS:  Zbog očekivano niskih temperatura tokom noći potrebna je dodatna opreznost zbog izraženo jake poledice na svim mokrim ili vlažnim deonicama puteva!

Nove snežne padavine koje su zahvatile severene krajeve naše zemlje području Subotice i Vrbasa donele su još jedan talas zimskih uslova vožnje, sa mestimičnim snegom na kolovozu zbog čega AMS S vozačima savetuje da na putevima u ovim područjima budu maksimalno oprezni zbog mraza i pojave poledice tokom noći.

Prema najavama RHMZ, tokom noći postoje uslovi za kišu koja se ponegde na području zapadne i severne Srbije može lediti pri tlu. Saobraćaj je večeras umerenog inteziteta i odvija se bez posebnih zastoja, ali zbog vremenskih prilika usporeno.

Zbog očekivano niskih temperatura tokom noći potrebna je dodatna opreznost zbog izraženo jake poledice na svim mokrim ili vlažnim deonicama puteva. Uveče i u toku noći, kao i sutra ujutro na severu i zapadu Srbije očekuje se lokalna pojava kiše koja će se lediti na tlu. Sutra i u četvrtak na jugozapadu, jugu i jugoistoku Srbije obilnije snežne padavine i značajno povećanje visine snežnog pokrivača.

I u Beogradu večeras i u toku noći, kao i sutra ujutro u pojedinim delovima očekuje se mestimično kiša koja će se zbog niske temperature lediti na tlu.

Prema informacijama Puteva Srbije na naplatnim stanicama nema zadržavanja, a tako je i na graničnim prelazima u zemlji.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter