Izvor:
18.09.2016 u 13:13
0

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: Pet saobraćajki, 18-godišnjak NA REANIMACIJI!

Deset osoba je povređeno, među kojima i 18-godišnji pešak u pet saobraćajnih nesreća prethodne noći u Beogradu, kazala je za Tanjug prortparol Hitne pomoći Nada Macura.

Nešto pre 22.00 časova, kod Plate pravde dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je teško povređen 18-godišnji pešak. Mladić je sa teškim traumama prebačen u Urgentni centar na odelenje reanimacije, kazala je Macura.

U isto vreme, u Trgovačkoj ulici je došlo do udesa u kojoj je lakše povređen muškarac starosti 32 godine koji je zbrinut u Urgentnom centru.

Oko 23.00 časova na Rakovičkom putu u udesu su lakše povređene još dve muške osobe starosti 20 i 39 godina.

U Drajzerovoj ulici je došlo do većeg udesa u kojem je povređeno pet osoba. Dva muškarca, starosti oko 30 godina i tri ženske osobe starosti 22, 29 i 33 godine, prošli su sa lakšim povredama, kazala je Macura.

Ekipa Hitne pomoći je intervenisala u Zemunu gde je u saobraćaju lakše povređen mladić koji je pregledan na licu mesta nakon čega je odbio da bude prebačen u nadležnu bolničku ustanovu.

Macura je navela da je u toku noći bilo poziva zbog tuča i alkoholisanog stanja. Hitna pomoć je noćas primila ukupno 144 poziva, od čega 43 na javnom mestu. Tokom noći najčešće su se javljali hronični srčani bolešnici sa bolom u grudima i asmatičari.

Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter