Izvor:
14.01.2019 u 09:05
0

MAJA GOJKOVIĆ NAJOŠTRIJE OSUDILA LIDERA SAVEZA ZA SRBIJU: Ostavite na miru Milenu Ivanović!

Predsednice Skupštine Srbije Maja Gojković danas je najoštrije osudila sramne uvrede koje je jedan od lidera Saveza za Srbiju Željko Veselinović uputio Mileni Ivanović.

Ovakve brutalne uvrede očigledno predstavljaju nastavak politike vređanja i napada na žene koje dolaze iz ovog Saveza. Nakon poziva na silovanje predsednice Vlade, isti akteri sada nastavljaju da se obrušvaju na udovicu Olivera Ivanovića i majku sedmogodišnjeg dečaka, crtajući joj metu, a time ugrožavaju i njenu bezbednost – saopštila je Gojković.

Ovakvim gnusnim postupcima, nazivajući jednu ženu đavolom, navela je ona, pokazali su da ne poštuju nijednu ženu u Srbiji i zato ovo nije uvreda samo upućena Mileni Ivanović, ovo je uvreda svim ženama u našoj zemlji.

Sve ih pozivam da ostave na miru Milenu Ivanović i sve žene u Srbiji, da ih ne vređaju, da prestanu da ih omalovažavaju i napadaju, a sve u društvu da konačno nedvosmisleno osude ovakav nedopustiv odnos prema ženama – istakla je Gojković.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter