Izvor:
17.01.2019 u 20:11
0

VREMENSKA PROGNOZA 18. JANUAR: U toku dana naoblačenje koje će se proširiti i na ostale krajeve, uslovljavajući slabu kišu, a na planinama slab sneg!

Ujutro iznad većeg dela zemlje vedro, po kotlinama i na jugu mestimično magla i umeren do jak mraz, samo na severu zemlje oblačno, mestimično sa kišom.

U toku dana naoblačenje će se proširiti i na ostale krajeve, uslovljavajući slabu kišu, na planinama slab sneg. Na jugu i jugoistoku će se zadržati veći deo dana suvo sa sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren, na planinama povremeno jak, južni, tokom dana u skretanju na severni i severozapadni.

Najniža temperatura od -10 na jugu i po kotlinama do 5 na severu, a najviša dnevna od 3 na severozapadu do 11 stepeni na jugu zemlje.

Uveče i u toku noći sneg se očekuje ponegde i u nižim predelima.

Izvor: RTS
Foto: Arhiva

Upozorenje: Tmin < -5 stepeni, verovatnoća: 90%; Otapanje snežnog pokrivača, verovatnoća: 90%; Poledica ili zaleđivanje mokrih površina, verovatnoća: 90%

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter