Izvor:
20.01.2019 u 08:10
0

AMSS SAOPŠTAVA: Mokra zbog kiše i susnežice koja pada u većini krajeva Srbije!

Većina kolovoza je mokra zbog kiše i susnežice koja pada u većini krajeva Srbije, tako da u jutarnjim i večernjim satima postoji opasnost da zbog nižih temperatura na pojedinim deonicama kolovoz bude zaleđen, upozorio je vozače Auto-moto savez Srbije.

AMS S takođe upozorava na smanjenu vidljivost i da se s prvim večernjim satima s obzirom na kraj vikenda očekuje više vozila na svim frekventnijim pravcima, a posebno na prilaznim putevima većih gradova.

Prema poslednjim informacijama JP "Putevi Srbije" i Uprave granične policije, na naplatnim stanicama i graničnim prelazima u zemlji nema dužih zadržavanja.

Izvor: tanjug
Foto: Youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter