Izvor:
21.01.2019 u 06:20
0

NEBOJŠA STEFANOVIĆ: Posetio je pripadnike Policijske stanice u Osečini i proverio radove!

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović posetio je pripadnike Policijske stanice u Osečini i proverio radove na rekonstrukciji zgrade.

U ovoj stanici uveliko se privode kraju radovi na kompletnoj rekonstrukciji objekta, a ministar je želeo da se lično uveri kako se obavljaju radovi i da će sve biti gotovo na vreme.

Po završetku radova, PS Osečina će biti jedna potpuno moderna i funkcionalna zgrada, na radost policajaca koji će imati bolje uslove za rad, ali i samih meštana Osečine.

Stefanović je, inače, poznat kao ministar koji praktikuje neposredan razgovor sa pripadnicima resora koji vodi, te je tako samo tokom prethodne godine razgovarao širom Srbije sa više od 7.000 policijskih službenika.

Tako su i osečinski policajci danas imali priliku da sa ministrom razgovaraju o tome šta veruju da bi moglo da doprinese povecanju bezbednosti građana, šta su im problemi u radu, kakva oprema im je potrebna.

Osečina je, inače, jedna od stanica na teritoriji Policijske uprave Valjevo u kojoj je stanje bezbednosti na visokom nivou.

Rasvetljenost krivičnih dela u prošloj godini bila je preko 70 odsto, dok je važno istaći i da u Osečini nije zabeležena nijedna saobraćajna nesreća sa poginulim osobama.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter