Izvor:
31.01.2019 u 11:39
0

URUČENA MEDALJA: Direktor policije Rebić odlikovan u Madridu!

Direktoru policije Vladimiru Rebiću u Madridu je uručena Medalja sa srebrnim obeležjem Nacionalne španske policije, koja se dodeljuje za posebne zasluge i predstavlja jedno od najviših odlikovanja španske policije, saopštio je danas MUP.

Na svečanoj ceremoniji direktor španske policije Fransisko Pardo Pikeras uručio je Rebiću medalju za izuzetan doprinos podsticanju saradnje policija Republike Srbije i Kraljevine Španije.

Nakon ceremonije direktori dve policije imali su sastanak na kome su razgovarali o nastavku saradnje kroz razmenu informacija u oblasti borbe protiv narkotika, organizovanog kriminala i terorizma, kao i u oblasti javnog reda i mira.

Direktor policije Vladimir Rebić poručio je direktoru španske policije da Srbija uvažava Španiju kao bitnu zemlju za stratešku policijsku saradnju i složili se da postoji prostor za njeno dalje unapređenje.

Rebić se zahvalio delegaciji Španije na principijelnom stavu te države o nepriznavanju nezavisnosti Kosova i Metohije.

Izvor: Tanjug
Foto: mup.gov.rs/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter