Izvor:
02.02.2019 u 20:02
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 3. FEBRUAR: Intenzivno topljenje snega i jak vetar!

U Srbiji će sutra da bude umereno do potpuno oblačno, toplo i vetrovito, uz intenzivno topljenje snega do 1.500 metara.

Pre podne na jugozapadu, od sredine dana na zapadu i severu, a uveče i tokom noći i u centralnim krajevima mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima.

Duvaće umeren i jak vetar, u košavskom području i planinskim predelima olujni, a na jugu Banata i orkanski, jugoistočni, krajem dana u slabljenju.

Najniža temperatura u većini mesta od pet na jugu Srbije do 12 stepeni na jugu Banata, a najviša od 15 do 18 stepeini.

U Timočkoj Krajini hladnije sa najnižom temperaturom oko nula, a najvišom oko 9 stepeni.

U Beogradu će biti umereno do potpuno oblačno, toplo i vetrovito, uveče i tokom noći povremeno sa kišom. Najniža temperatura biće oko 11, a najviša oko 18 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 10. februara, biće umereno i potpuno oblačno i hladnije, do četvrtka mestimicno sa kišom, na višim planinama sa snegom.

U četvrtak se očekuje postepeni prestanak padavina, a zatim do kraja perioda uglavnom suvo.

Izvor: RTS
Foto: Arhiv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter