Izvor:
14.02.2019 u 15:54
0

VLADA REPUBLIKE SRBIJE DONELA UREDBE: Obnova stambenih objekata porušenih usled poplava! (FOTO)

Vlada Republike Srbije donela je danas dve uredbe o utvrđivanju državnog programa pomoći i obnovi porušenih stambenih objekata u vlasništvu građana, a čiji su objekti porušeni usled poplava i grada prošle godine.

Prvom uredbom utvrđuje se program pomoći i obnove porušenih porodičnih stambenih objekata u svojini građana, usled poplava i grada u julu i avgustu 2018. godine, objavila je Vlada Srbije na svom sajtu.

Druga uredba takođe se tiče pomoći i obnove stambenih objekata, ali se odnosi na domaćinstva porušena u maju i junu 2018. godine.

Domaćinstva koja imaju jednog ili dva člana, a kojima je porušen stambeni objekat, dobiće 2.000.000 dinara, domaćinstva koja imaju tri ili četiri člana 2.500.000, a za ona koja imaju pet ili više članova dobiće 3.000.000 dinara.

Ove uredbe će stupiti na snagu narednog dana od dana objavljivanja u "Službenom glasniku Republike Srbije".

Izvor:Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter