Izvor:
21.02.2019 u 13:49
0

ALEKSANDAR VUČIĆ: „Kako da odbijem majku koja hoće da se slikam sa njenim detetom“!

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je tokom posete Intitutu za majku i dete, koja je izazvala kritike u javnosti, ispoštovao sve procedure i upitao kako je mogao da odbije majku, koja ga je zamolila da se slika sa njenim bolesnim detetom.

Kako je primetio, još više bi ga napali da je odbio to i da nije hteo da se slika sa dečakom.

– Ispoštovao sam sve što su mi rekli, obukao mantil, kaljače, stavio masku i mahao deci… To je toliko potresno i divno, ne samo videti tu decu, već i njihove majke, koje im pružaju ljubav. To je toliko potresno da morate da zaplačete i da ste od kamena.. – rekao je Vučić.

On je ispričao da je Zlatanova majka izašla iz sobe, tokom obilaska, i zamolila ga da se slika sa njenim sinom, jer mu je to želja.

– Ona nije imala masku, a ja sam imao na sebi sve što je potrebno. I kako da odbijem majku koja hoće da se slikam sa njenim detetom… – upitao je predsednik i rekao da bi ga napali da je odbio da se slika, da bi i za to opet našli razloge.

Vučić je zahvalio direktoru Insituta Radoju Simiću, što je o poseti i poštovanju procedura govorio na pošten način.

– A, svako ko je pošten u zemlji je sendvičar, čim se ne slaže sa političarima koji predstavljaju društveni talog, a koji bi želeli da u taj talog i mulj uvedu sve pristojne ljude – rekao je Vučić.

Govoreći o Insitutu, on je ponovio da je za tu ustanovu već izdvojeno 142 miliona dinara, a biće izdvojeno još 20 miliona evra za kompletnu rekonstrukciju, od krova do poda u prizemlju.

– Sve ćemo obnoviti, naša deca će imati neuporedivo bolje mesto da se leče – rekao je Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter