Izvor:
09.03.2019 u 07:13
0

BUDUĆNOST SRBIJE: Vučić je danas počeo obilazak Podunavskog okruga!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić počeo je danas obilazak Podunavskog okruga u okviru kampanje "Budućnost Srbije".

Obilazak okruga Vučić je počeo u Velikoj Plani posetom fabrici tekstilne industrije "Makaron moda".

On će nakon toga obići i rekonstruisanu zgradu gradske biblioteke "Radoje Domanović".

Potom sledi obilazak Smederevske Palanke, gde će posetiti pogon fabrike "Goša FOM" – fabrika opreme i mašina, kao i rekonstruisanu zgradu Narodnog muzeja.

U Azanji, predsednik Srbije će obići štandove poljoprivrednih proizvoda sa tog područja, a u Selevcu preduzeće "Mikros Union d.o.o. Beograd".

U Smederevu će Vučić prvo obići radove na rekonstrukciji zgrade Gimnazije "Smederevo", a za tim će se na Trgu Republike obratiti građanima.

Kampanja "Budućnost Srbija" počela je 7. februara, a cilj predsednika Vučića je da građanima predstavi šta je do sada urađeno i šta su budući planovi, ali da čuje sugestije i primedbe građana.

Izvor: Tanjug
Foto: Instagram/buducnostsrbijeav/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter