Izvor:
29.09.2016 u 14:05
0

ŠOKANTNA ISPOVEST MALTRETIRANE ŽENE: Muž me sekao žiletom i žigosao!

– Nevenčani suprug Ahmet Marinković (40) sekao me je žiletom po telu, butinama i stražnjici, a na kraju me i žigosao – rekla je juče Marija Ferizović (21) iz Kaluđerice u svojoj šokantnoj izjavi u policiji. Marija je u kratkoj ispovesti za „Alo!” ispričala zapanjujuće detalje o torturi koju je preživela.

– Načuo je neku priču da sam ga, navodno, varala. Držao me je dva dana zaključanu u kući i iživljavao se gore od životinje! Prebijao me šipkom, motkom, ubadao makazama, ispekao ekserom, pržio cigaretom i sekao žiletom. Verujte da me je sramota da vam ispričam sve šta mi je uradio. Tu je bilo svega i svačega, a ovo je samo onaj manji deo…

Jedva sam smogla snage da ga prijavim i pozovem policiju, jer mi je najstrašnije pretio. Odlučila sam da ga prijavim, jer sam želela da moja deca budu dobro. Verujte mi da sam jedva skupila snage da to uradim… – ispričala nam je Marija Ferizović poslednjim atomima snage, posle saslušanja u policiji i lekarskog pregleda. Nesrećna žena je inspektorima sa velikom mukom opisala pakao koji je preživela.

-Posle stravičnog batinanja me je oborio na krevet i vezao. Iživljavao se naočigled naše troje dece! Uzeo je mašinicu i ošišao me do glave, a onda žiletom obrijao obrve – kroz suze je ispričala Marija.

Odluku da ga prijavi donela je posle brutalnog žigosanja usijanim gvožđem po čelu.

– Od bola sam se onesvestila! Došla sam sebi kada mi se na lice sručila tečnost. Mislila sam da me poliva mlazom vode, ali sam ubrzo shvatila da moj čovek urinira po meni! Ni to mu nije bilo dosta, nego je izvršio veliku nuždu, a onda mi na glavu nabio izmet i terao me da ga pojedem. Posle dvodnevnog iživljavanja je izašao iz kuće. Razbila sam prozor i pobegla – rekla je Marija.

Ahmet Marinković je uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati. On će u petak biti saslušan u tužilaštvu. Policajcima se pravdao da se „malo zaneo”, tvrdeći da je samo hteo „da primora ženu da prizna da ga je njena sestra pokrala za 200 evra”.

Alo
Foto: RAS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter