Izvor:
07.04.2019 u 10:15
0

STANJE NA PUTEVIMA: Saobraćaj umerenog intenziteta, odvija se bez prekida i dužih zadržavanja na svim putnim pravcima!

Iako vremenski uslovi trenutno pogoduju vozačima širom naše zemlje, meteorolozi za posle podne najavljuju oblačno i nestabilno vreme sa grmljavinom i pljuskovima, posebno na jugozapadu Srbije.

AMS S zbog toga savetuje vozačima više opreza za volanom i ukoliko naiđu na mokre kolovoze da smanje brzinu.

Saobraćaj je trenutno umerenog intenziteta i odvija se bez prekida i dužih zadržavanja na svim putnim pravcima, dok se veći broj vozila očekuje u kasnijim popodnevnim i večernjim satima.

Prema poslednjim informacijama Puteva Srbije na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Iz Uprave granične Policije informacija da na putničkim terminalima nema zadržavanja dužih od 30 minuta.

Na teretnim terminalima sa Hrvatskom i Mađarskom i dalje su zadržavanja višesatna, ali su sada nešto kraća u odnosu na predhodne dane kada su zbog usporenog rada hrvatskih i mađarskih pograničnih vlasti čekanja bila duža.

U Upravi granične policije kažu da je razlog za zadržavanja tokom vikenda moguća uobičajena vikend zabrana tranzita na teritoriji Mađarske, koja počinje u subotu u 22 časa, a završava se u nedelju u 22 časa, kao i vikend zabrana na pojedim putevima u Hrvatskoj, čija je primena počela od 1. aprila.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter