Izvor:
23.04.2019 u 16:36
0

AMSS S SAOPŠTENJE: Na Batrovcima teretna vozila čekaju i do tri sata na izlazu iz zemlje!

Padavine su prestale, ali vozačima i dalje savetujemo opreziju vožnju, jer su neke deonice i dalje mokre, pa je samim tim i zaustavni put vozila duži, poručuju iz AMS S.

Dodatni oprez se savetuje i usled pojačanog vetra koji, prema rečima meteorologa, najjače udare ima na području južnog Banata i donjeg Podunavlja, gde dostiže orkanske udare.

Prema poslednjim informacijama Puteva Srbije na naplatnim stanicama nema zadržavanja, a iz Uprave granične policije informacija da na graničnim prelazima putnička vozila čekaju pola sata.

Na teretnim prelazima čeka se znatno duže, na Horgošu 2 na izlazu iz zemlje 60 minuta, na Kelebiji 360, na Batrovcima 660 minuta.

Na prelazu Bačka Palanka na izlazu iz zemlje teretna vozila čekaju 480 minutam na Bogojevu 60, na prelazu Šid 360, a na prelazu Sremska Rača 60 minuta.

Izvor: Tanjug
Foto:Kamereuzivo/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter