Izvor:
25.04.2019 u 09:22
0

STEFANOVIĆ: Od početka godine zaplenjeno više od dve tone narkotika!

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović pohvalio je danas rad policije u borbi protiv trgovine narkoticima i istakao da je u prva četiri meseca ove godine zaplenjeno više od dve tone droge.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Upravom carina, u još jednoj dobroj akciji, zaplenili su na Batrovcima novih 340 kilograma narkotika. Želim da zahvalim policajcima i pripadnicima drugih službi bezbednosti koji su i u ovoj godini neumorno radili i pokazali da u Srbiji nema tolerancije prema narkoticima – rekao je Stefanović.

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, on je istakao da je Srbija zemlja koja štiti svoju decu i sve svoje građane, i u kojoj narko-dileri neće biti bezbedni.

Sa više od dve tone zaplenjenih narkotika u prva četiri meseca ove godine, Srbija beleži odlične rezultate, ali to ne znači da treba da budemo neoprezni i da zastanemo – naveo je Stefanović.

On je policijskim službenicima čestitao na ozbiljnom i odgovornom radu na otkrivanju i zapleni narkotika i dodao da od njih očekuje još veću posvećenost i još više aktivnosti u suzbijanju trgovine narkoticima.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter