Izvor:
26.04.2019 u 14:41
0

LETO U BEOGRADU: U podnevnim časovima izmereno 30 stepeni a u toku noći naoblačenje!

U Beogradu je danas u 15 časova izmereno čak 30 stepeni, što je iznad proseka za ovo doba godine, pa je ovaj Veliki petak obeležio pravi letnji dan.

Prema podacima Republičkog hidrometerološkog zavoda (RHMZ), Beograd nije najtopliji grad u Srbiji, pošto je 31 stepen izmeren u Valjevu i Loznici, a najprijatije je na Kopaoniku sa 16 stepeni.

Prema pisanju pojedinih medija, veoma smo blizu obaranja rekorda za najtopliji 26. april svih vremena u Beogradu koji je sa 30,7 stepeni zabeležen 2013. godine.

Ipak, tokom noći doći će do postepenog povećanja oblačnosti, a u subotu se očekuje hladnije, umereno i potpuno oblačno vreme, mestimično sa kišom ili pljuskovima sa grmljavinom.

Izvor: Tanjug/Blic
Foto: Pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter