Izvor:
17.05.2019 u 09:18
0

CARINA: Zaplenjena roba vredna gotovo tri miliona dinara!

Srpski carinici su, u saradnji s policijom, 15. maja su na ulaznoj strani graničnog prelaza Horgoš, ka Mađarskoj, u dva navrata sprečili krijumčarenje robe čija je ukupna vrednost gotovo tri miliona dinara.

Kako je saopštila Uprava carine, oko 7.30 u kombiju marke "sitroen džamper" vršačkih registarskih oznaka koji je dolazio iz Danske, iza naslagane prijavljene polovne robe, u samom dnu prikolice otkriven je i tajni tovar – 44 mobilna telefona marke "huavej" ukupne vrednosti veće od milion i po dinara.

Pronađen i neprijavljeni alat marke "biltema": brusilice, električne testere, mašine za poliranje, aparati za pranje pod pritiskom i drugi, kao i pet prenosnih frižidera za auto iste marke, creva za zalivanje i friteze. Ukupna vrednost ove robe procenjena je na nešto više od 200.000 dinara.

Istoga dana posle ponoći, takođe na ulaznoj strani prelaza Horgoš, carinici su sprečili krijumčarenje dela rentgen aparata čija je vrednost gotovo milion dinara.

Prekršaj je otkriven kada je na red za kontrolu stigao kombi registracija AP KiM kojim su iz Mađarske putovala dvojica srpskih državljana albanske nacionalnosti iz Bujanovca.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter