Izvor:
22.05.2019 u 07:48
0

VELIKO PRIZNANJE: Ulica u Beogradu dobija ime po legendarnom Bati Živojinoviću!

U narednom periodu ćemo, zajedno sa porodicom, odrediti ulicu koja će poneti ime tog gorostasa naše kinematografije, najavio je Vesić.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je da će naš čuveni glumac Velimir Bata Živojinović u narednom periodu dobiti ulicu u Beogradu.

– Glumački velikan Velimir Bata Živojinović zaslužuje da dobije ulicu u Beogradu zbog svega što je uradio za srpsku kulturu i društvo. Pošto su prošle tri godine od njegove smrti ispunjeni su i formalni uslovi, a u narednom periodu ćemo, zajedno sa porodicom, odrediti ulicu koja će poneti ime tog gorostasa naše kinematografije – istakao je Goran Vesić.

Inicijativu da bard naše kinematografije dobije ulicu sa svojim imenom podnele su kompanija "Borba" i časopis "Bazar", a nju su supruzi pokojnog glumca Luli Živojinović predočili direktor "Borbe" Andrija Jorgić i urednica "Bazara" Suzana Perić.

Telegraf
Foto: Facebook/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter