Izvor:
08.10.2016 u 03:41
0

MIGRANTSKA KRIZA SVE VIŠE UZIMA MAHA: Kanjiža u pripravnosti posle…

Na teritoriji Kanjiže trenutno ima oko 150 izbeglica i uglavnom se nalaze na Horgošu a u lokalnoj samoupravi naglašavaju da za sada situacija nije alarmantna iako su stalno u pripravnosti.

Koordinator za pitanja migracija u Kanjiži Robert Lacko kaže da je mnogo veći problem to što je budžet u minusu od oko 150 miliona dinara i to od prošle godine zbog migrantske krize.

Zahvaljujući Komesarijatu za izbeglice angažovana su dva radnika za čišćenje otpada, ali poljoprivrednicima kojima je napravljena šteta prošle godine još nije isplaćena nadoknada.

Koordinator za pitanja migracija je rekao da pojedine izbeglice i migranti prodaju humanitarnu pomoć i za dobijeni novac kupuju alkohol, ali je još jednom istakao da situaciju drže pod kontrolom.

Beta
Foto: Twitter/cbs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter