Izvor:
08.10.2016 u 14:59
0

KONAČNO DOBRE VESTI: Ovaj srpski grad će rešiti veliki problem…

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović prisustvovaće danas početku radova na izgradnji fabrike vode u Užicu.

Reč je o rekonstrukciji i dogradnji postrojenja za prečišćavanje vode za piće "Petar Antonijević" na Čerovića brdu, saopštilo je to ministarstvo.

Mihajlović je 27. septembra potpisala ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji fabrike vode "Petar Antonijević" u Užicu, kada je najavljeno da će prva faza radova na izgradnji početi 8. oktobra i da će u roku od godinu dana biti obezbeđeno vodosnabdevanje za 70.000 stanovnika.

Mihajlović je potpisala ugovor, u Vladi Srbije, sa gradonačelnikom Užica Tihomirom Petkovićem i direktorom preduzeća Jedinstvo AD Sevojno Mićom Mićićem.

Radovi su vredni 400 miliona dinara, od čega je to ministarstvo izdvojilo 360 miliona, a grad Užice 40 miliona.

Mondo.rs
Foto: Arhiva Happy TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter